Pratite nas na:

 

Obrazovni centar Marjanović

Ulica Vojske Jugoslavije br.1
84210 Pljevlja

 

Tel: 068-183-391

E-mail: obrazovnicentarpv@gmail.com

 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Classic
  • Google+ Social Icon
  • Google Places Social Icon

© 2017 NM

Učite engleski!

 

Nastava na kursevima u našem centru izvodi se po posebnim programima koje su, za potrebe obrazovanja odraslih, razvili i usavršavali dugogodišnji profesori Filološkog fakulteta. Po ovim programima u mogućnosti smo da organizujemo nastavu na devet (9) različitih nivoa. Nivoi znanja engleskog jezika su usklađeni sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za učenje jezika (CEFR) izdatim od strane Savjeta Evrope. Za više informacija o CEFR preporukama kliknite OVDJE.

Na kurseve iz naše ponude možete se prijaviti online!

Za online prijavu potrebno je napisati:

- Vaše ime i prezime

- Vašu e-mail adresu

- kontakt telefon *

- koji nivo želite da pohađate

Ukoliko imate neko pitanje, možete nam pisati, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Ako niste sigurni koji nivo bi trebali da pohađate, možete nam se javiti KONTAKT, a mi ćemo Vam organizovati provjeru znanja besplatno!

Za samoprocjenu nivoa znanja kliknite OVDJE.

Da pogledate gradivo koje vas očekuje na svakom nivou kliknite na PREUZMI PLAN.

I NIVO

Podrazumjeva upoznavanje osnova engleskog jezika, osnovnih izraza pomoću kojih polaznik može da predstavi sebe i ostvari minimalnu interakciju sa sagovornikom, prilikom koje može da se predstavi, upozna i sazna osnovne podatke o sagovorniku.

 

II NIVO

Podrazumjeva da polaznik može da predstavi sebe i druge, odgovara i postavlja jednostavna pitanja, koristi jednostavne izraze i rečenice u razgovoru sa drugima, pod uslovom da druga osoba priča polako i jasno i spremna je da pomogne.

III NIVO

Podrazumjeva da polaznik može da jednostavno odgovori na pitanja o interesovanjima vezanim za sebe i porodicu, kupovinu, posao, itd. Može da učestvuje u jednostavnim razgovorima o istim temam.

IV NIVO

Podrazumjeva da polaznik može da govori o interesovanjima vezanim za sebe i porodicu, kupovinu, posao, itd. U svakodnevnim situacijama, može da razgovara o poznatim temama i aktivnostima.

V NIVO

Podrazumjeva da polaznik može da vodi razgovor vezan za posao, slobodno vrijeme, školu i sl. U određenom broju svakodnevnih situacija može da se snađe objašnjavajući svoje stavove.

VI NIVO

Podrazumjeva da polaznik može da vodi razgovor vezan za školu, posao, slobodno vrijeme, okolinu, itd. U većini situacija može da se snađe objašnjavajući svoje stavove, planove ili iskustva, doživljaje, itd.

VII NIVO

Podrazumjeva razumijevanje složenijih tekstova, razgovor o apstraktnim temama, stručnu diskusiju. Polaznik može da se tečno sporazumjeva, bez većih napora, kao i da napiše detaljni tekst na neku temu.

VIII NIVO

Podrazumjeva da polaznik može da razumije duge i zahtjevne tekstove i diskutuje o njima. Koristi jezik u složenijim situacijama na fleksibilan i djelotvoran način i izražava se tečno i spontano. Može da napiše duži, jasan tekst na složene teme koristeći različite jezičke strukture.

IX NIVO

Podrazumjeva da polaznik može da razumije duge i zahtjevne tekstove i diskutuje o njima. Koristi jezik u složenijim situacijama na fleksibilan i djelotvoran način i izražava se tečno i spontano. Može da napiše duži, jasan tekst na složene teme koristeći različite jezičke strukture.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now