Pratite nas na:

 

Obrazovni centar Marjanović

Ulica Vojske Jugoslavije br.1
84210 Pljevlja

 

Tel: 068-183-391

E-mail: obrazovnicentarpv@gmail.com

 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Classic
  • Google+ Social Icon
  • Google Places Social Icon

© 2017 NM

Obrazovni centar Marjanović 

Obrazovni centar Marjanović Pljevlja je obrazovna ustanova licencirana od strane Ministarstva prosvjete za obrazovanje odraslih. Naš centar posjeduje licencu Filološkog fakulteta Univerziteta Crne Gore za organizaciju kurseva engleskog jezika. Nastava na kursevima u našem centru izvodi se po posebnim programima koje su, za potrebe obrazovanja odraslih, razvili i usavršavali dugogodišnji profesori Filološkog fakulteta. Svi programi su usklađeni su sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za učenje jezika (CEFR) izdatim od strane Savjeta Evrope. Nakon obuke u našem centru i polaganja završnog ispita, naši kandidati dobijaju sertifikat o poznavanju engleskog jezika koji izdaje Filološki fakultet.

Naša škola

Poštujući dvadesetogodišnju tradiciju Auto-škole Marjanović, koja je od prvog dana svog poslovanja prepoznata po svom poštenom radu, stalnom napredovanju i uvijek zadovoljnim kandidatima, naš centar će nastaviti da pruža nove mogućnosti svojim poštovanim sugrađanima.

Dugogodišnja tradicija i ukazano povjerenje našeg partnera Filološkog fakulteta, nameću obavezu da našim odgovornim i posvećenim radom u svakom trenutku i na svaki način zadovoljimo sve vaše potrebe.

Naša misija

Misija našeg centra je da, prateći najsavremenije metode učenja stranih jezika, omogućimo našim kandidatima usvajanje novih znanja na lak, zabavan i kreativan način. 

Naša misija je da na vaše ukazano povjerenje mi zadovoljimo sva vaša očekivanja!

Naša misija je da vam otvorimo još jedna nova vrata i upotpunimo vaš pogled na svijet!

Naša misija je vaša sigurnija budućnost!

Naši polaznici 

Mi podstičemo naše polaznike da postanu uspješni pojedinici, a učenje engleskog jezika otvara vrata jednog potpuno novog svijeta u kome će svi oni moći da pokažu sve svoje mogućnosti. 

Vaše vrijeme je nešto najdragocijenije što imate i ukoliko nam ga povjerite, mi vam obećavamo da ćete ga kvalitetno utrošit!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now