top of page

Do you speak English?- prvo pitanje na prvom koraku u svijet


Do you speak English?

Poznavanje engleskog jezika postala je neizostavna stavka u biografiji uspješnog čovjeka današnjice. Bilo da ste visoko obrazovani stručnjaci iz neke oblasti, vrhunske zanatlije, turistički radnici ili uposlenici, znanje engleskog jezika je bitna pretpostavka za uspješno bavljenje svakim poslom.

Iz dana u dan, tržište rada postaje sve zahtjevnije, pa je pred vama zadatak da odgovorno radite na sticanju novih vještina koje će vam pomoći da se izborite sa svim izazovima današnjice. Na samom vrhu liste potrebnih vještina je znanje engleskog jezika. Upravo zbog toga, malo ulaganje i usavršavanje ključne vještine koja vam sigurno donosi odlučujuću prednost pri ostvarenju vaših ciljeva, može vam se višestruko isplatiti.

Brzina kojom svijet oko nas napreduje otežava nam da držimo korak sa vremenom, zato je stalni napredak obaveza svakog pojedinca. Novo doba donijelo je ekspanziju interneta, tako da ste danas u mogućnosti da komunicirate sa ljudima iz svih krajeva svijeta. Ovakva povezanost može vam otvoriti mnogobrojne mogućnosti, a jedina prepreka može vam biti jezik. Da jezik, čovjekovo osnovno sredstvo komunikacije.

Da li ste dovoljno spremni da iskoristite sve mogućnosti modernog doba? Da li želite da ih iskoristite?

Da li pričate engleski?

(Nastaviće se…)


PREPORUČENI TEKST
POGLEDAJTE

Pošaljite nam Vaše podatke i ugrabi popust!

Hvala! Bićemo slobodni da Vas kontaktiramo! :)

Untitled design.jpg
bottom of page