top of page

Škola engleskog jezika za osnovce


Mislite li da će vaše dijete naučiti engleski u dovoljoj mjeri ako ga uči samo u državnoj školi? Da li u velikim grupama nastavnici imaju dovoljno vremena da se posvete svakom djetetu? Naše iskustvo pokazuje da je ovo daleko od istine.

Da li vam je cilj da vaše dijete ima dobru ocjenu iz engleskog u školi? Želite da se vaše dijete školuje u inostranstvu ili konkuriše za neku od mnogobrojnih stipendija koje daju neki evropski ili svjetski univerziteti?

Nemojte dozvoliti da vašem djetetu jezik bude barijera u ostvarivanju boljeg i kvalitetnijeg života. Naša škola engleskog jezika za osnovce će pomoći vašem djetetu da temeljno, lako i sigurno nauči engleski jezik.

Na koji način ćemo pomoći vašem djetetu?

Obrazovni centar Marjanović nudi kurseve za osnovce uzrasta od III do IX razreda osnovne škole. Nastava koja traje od septembra do juna, tokom čitave školske godine, u potpunosti je prilagođena školskom planu i programu kao i školskom kalendaru. Tako djeca, koja pohađaju naše kurseve, konstantno drže korak sa školskim gradivom. Na ovakav način oni stiču temeljnije znanje engleskog jezika i prave odličnu podlogu za dalje učenje tokom srednje škole.

Male grupe polaznika kursa, omogućavaju individualniji pristup učenicima. Na taj način lakše se uvidi svaka nejasnoća u gradivu kod djece, koja se u manjim grupama lakše i prevazilazi. Djeca koja pohađaju naše časove, uvijek su spremna da svoje znanje pokažu na testovima u školi.

Naš centar ima sve uslove za izvođenje kvalitetne nastave, po principima i metodama moderne metodike nastave. U takvom okruženju, djeca imaju veću motivaciju za učenjem jezika, tako da naši đaci jedva čekaju časove kod nas.

Pored savladavanja školskog gradiva, djeca u našem centru produbljuju svoje znanje. Uz upotrebu jezičkih igrica, dodatnih materijala, online igrica, video materijala i mnogo toga drugog, djeca na mnogo lakši način koriste stečena znanja engleskog jezika.

" Učenjem gradimo mostove, popunjavamo rupe i izgrađujemo svoje biće, definišemo svoje postojanje i osmišljavamo svoj identitet. Aktivni smo konstruktori vlastitog života, posjedujemo moć da mijenjamo stvari i da ostavimo trag."

Ako se odlučite da vaše djete upišete u Školu engleskog jezika, osiguraćete mu:

  • Da po završetku kurseva za osnovce budu u stanju da sa visokim ocenama polože neki od međunarodno priznatih ispita i time zaključe svoju priču kad je engleski jezik u pitanju. Nakon toga se djeca mogu posvetiti razvijanju drugih vještina ili učenju drugog stranog jezika tokom srednjoškolskog obrazovanja

  • Da čita, piše i da tečno govori na engleskom jeziku

  • Ne samo da se sporazumije, već i da vodi razgovore na teme iz svakodnevnog života na engleskom

  • Da značajno proširi fond riječi

  • Da bude spremno da u IX razredu položi neki od ispita za dobijanje međunarodno priznatog sertifikata koji je preduslov za stipendije i školovanje u inostranstvu

  • Da u školi ostvaruje bolje rezultate nego njegovi drugovi koji jezik uče samo u školi

  • Da zavoli engleski jezik

Moj SupeR raspust


PREPORUČENI TEKST
POGLEDAJTE

Pošaljite nam Vaše podatke i ugrabi popust!

Hvala! Bićemo slobodni da Vas kontaktiramo! :)

Untitled design.jpg
bottom of page